AN UNBIASED VIEW OF غذاهای بیماران

An Unbiased View of غذاهای بیماران

An Unbiased View of غذاهای بیماران

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

بنابراین، اکنون که با تمام جزئیات این دسر آشنا شده‌اید، بروید و این دسر فوق‌العاده را تهیه کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.

در این‌گونه موارد معمولا غذاهای سرد و خامه‌ای با اشتهای بیشتری خورده می‌شوند و البته خوردن شکلات تلخ همیشه خوب است. می‌توانید انواع پودینگ شکلاتی را در خانه درست و میل کنید.

مراجعه به متخصص تغذیه: در صورت داشتن مشکلات خاص یا نیاز به رژیم غذایی ویژه، به متخصص تغذیه مراجعه کنید تا برنامه تغذیه مناسبی برای شما تنظیم کند.

در طول مراقبت از سرطان، پر کردن رژیم غذایی با غذاهای مغذی، مانند سبزیجات، به تامین ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها برای بدن کمک می کند.

به منظور تعیین اینکه آیا مصرف توت در مقادیر طبیعی ممکن است در طول درمان سرطان و بعد از آن مفید باشد، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

همه ی سبزیجات اما بخصوص سبزیجات غذا برای مریض سبز و سبزیجات زرد بر علیه سرطان معده اثرات محافظتی دارند.

مطابق آخرین مقالات منتشر شده جهت بیماران کووید-۱۹ بهترین رژیم غذایی، رژیم غذایی نرم، پرپروتئین و پرکالری است. در صورت استفاده از رژیم‌های مایعات صاف و کامل پیشنهاد می‌شود پس از حداکثر ۲ روز رژیم غذایی بیمار به رژیم نرم تغییر یابد و قوام غذای دریافتی بر حسب تحمل بیمار به تدریج سفت‌تر شود.

رژیم کتوژنیک: کاهش وزن، چربی‌سوزی و حفظ سلامت با رژیم کتو

میان وعده برای بیمار و پرسنل می‌تواند شامل چای و عسل، عدسی، ژله میوه‌ای (ترش نباشد)، شیر برنج، پوره سیب‌زمینی، تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگی، انواع میوه مانند سیب، پرتقال، لیمو شیرین، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و خرما، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و موز، پوره سیب، پوره خرما و عسل، پوره سیب و موز، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک، شله زرد (شیرین شده با عسل)، سمنو، فرنی و انواع سوپ، آب میوه‌های طبیعی (پرتقال یا هویج)، پودر‌های تجاری فرمول‌های کامل آماده و... باشد.

هرگز خودسرانه از مکمل‌ها و حتی گیاهان دارویی استفاده نکنند.

دانلود از سایت کافه بازار برای علاقمندان به یادگیری آشپزی

جهت مشاوره و درخواست نوبت دکتر مریم میرزایی مقدم متخصص رادیوتراپی، انکولوژی و شیمی درمانی با شماره های ۶۶۱۲۶۰۴۴ – ۶۶۱۲۶۰۶۵ و اینستاگرام ایشان در ارتباط باشید.

در این مقاله به طرز تهیه، انواع مختلف این دسر، تاریخچه این دسر دلپذیر، روش‌های تزیین این دسر و انتخاب مواد مختلف برای تهیه آن پرداختیم.

Report this page